Leer alles wat je moet weten over hoe je de waarde van een onderneming bepaalt.

Snel. En praktijkgericht. Van een trainer met internationale ervaring.

Joris slaagt erin om een moeilijke materie op een simpele manier over te brengen! Zeer boeiend gebracht! ”

– Veerle Declercq

meer dan 1.000 cursisten gingen je voor.

Veel consultants, accountants en experts willen meer begrijpen van de cijfers die onder een bedrijfsovername liggen. Of ze willen zelf kunnen berekenen wat een onderneming exact waard is.

Dan kun je een intensieve opleiding volgen die erg diep, vaak te diep de theorie in gaat en veel van je tijd én geld kost. Of: je volgt een training bij Joris Kersten. Zelfde materie, maar meer op de praktijk toegespitst. Dat kan in company of via de zesdaagse training ‘Business Valuation & Deal Structuring’.


In zijn hoog aangeschreven zesdaagse training neemt Joris je mee in de belangrijkste modellen in bedrijfsovernames die er wereldwijd zijn. Je leert de theoretische achtergrond van ieder model en leert hoe je in de praktijk met die modellen aan de slag kunt. Dat doe je in Excel; met een internationaal opererende beursgenoteerde onderneming als casus. Na zes dagen reken jij in Excel uit wat een onderneming waard is!

Bekijk mijn LinkedIn profiel.


Some courses are evolutionary, a very few one are REVOLUTIONARY. Joris’ course about finance is one of them.

– Alireza Goneili

Agenda

Bekijk hier de eerstvolgende trainingen. Klik op een training voor meer informatie.

Max

30

Plaatsen
04 nov
t/m
08 nov
Agenda item image
Training

Business Valuation & Deal Structuring

Amsterdam/ The Netherlands

Bekijk alle agenda punten

Saying circle image

Bedrijfswaarderingen en Excel kennen straks geen geheimen meer voor je.

blog

Joris had al veel bedrijfswaarderingen gemaakt en bedrijfsovernames geleid toen hij werd gevraagd om te gaan doceren op zijn vakgebied. Zijn inhoudelijke kennis en enthousiaste manier van presenteren maakten hem vervolgens een veelgevraagd spreker en trainer in alle financiële hubs in de wereld: Amsterdam, Londen, Dubai, New York, Riyadh, Frankfurt, enz. Met zijn eigen trainingen slecht hij een grens voor professionals die geen opleiding van een jaar willen volgen, maar wel de cijfers onder bedrijfsovernames willen begrijpen én berekenen.

JORIS KERSTEN STAAT INTERNATIONAAL BEKEND ALS EEN VAN DE MEEST KUNDIGE TRAINERS IN BEDRIJFSOVERNAMES. JORIS KERSTEN STAAT INTERNATIONAAL BEKEND ALS EEN VAN DE MEEST KUNDIGE TRAINERS IN BEDRIJFSOVERNAMES. JORIS KERSTEN STAAT INTERNATIONAAL BEKEND ALS EEN VAN DE MEEST KUNDIGE TRAINERS IN BEDRIJFSOVERNAMES. JORIS KERSTEN STAAT INTERNATIONAAL BEKEND ALS EEN VAN DE MEEST KUNDIGE TRAINERS IN BEDRIJFSOVERNAMES.

Mensen die een training van Joris volgden,
werkten onder andere bij:

Joris geeft onder andere trainingen voor:

Wil je alvast een inkijkje in een training van mij?


Bekijk alle programma's

Contactformulier
Door op verstuur te drukken ga je akkoord onze Algemene voorwaarden en privacy policy